Social media voor het MKB

socialmediaSociale media kunnen voor het MKB een flinke omzetgroei opleveren! Maar waar moet je beginnen en hoe ga je dat bijhouden? Kanalen zoals Twitter en Facebook hebben ieder hun eigen functie.  Door te bloggen en je geregeld te laten zien op social media vergroot je je naamsbekendheid. Je maakt contact en trekt meer bezoekers naar je website en je winkel.

Stappenplan social media Lijkt je dat ook wat? Natuurlijk help ik je graag met een stappenplan voor social media. Bedenk leuke en zinvolle content voorzien van korte, aansprekende tekstjes. Door goede contacten met SEO specialisten die alles weten over vindbaarheid, vormgevers, sitebouwers en fotografen kan ik je een compleet en flexibel pakket aanbieden. Ook het regelwerk kun je aan mij uitbesteden.

Social media-abonnement
Hoe langer we samenwerken, hoe beter ik in staat zal zijn je social media voor je bij te houden. Zo houd jij tijd voldoende tijd over om aan je klanten en je bedrijf te besteden! Met een social media-abonnement blijven de kosten overzichtelijk. Meer weten? Mail me voor een afspraak!