Over mij

sashaVerhelderen, verbinden en een beetje bijdragen aan de samenleving. Daar ga ik voor.

Met mijn werk- en levenservaring, persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden help ik organisaties en ondernemers om hun doelen te bereiken. Dat doe ik als interim communicatiemedewerker en tekstschrijver. Mijn specialiteit is hoger onderwijs en non-profit.

In mijn ideale samenleving proberen mensen verder te komen door te luisteren naar elkaar. Welke toon is passend? Hoe verpak ik de inhoud het best? Wat zou dat betekenen voor de ontvangers? Hoe kunnen we samen tot een goed plan komen? Allemaal communicatie... Een prachtig vak!

In 1990 studeerde ik af aan de heao Communicatie in Utrecht en werkte ruim tien jaar als communicatieadviseur, met name voor hoger onderwijsinstellingen. Lesgeven deed ik ook, in het speciaal onderwijs. Communicatie is het vak waar ik me helemaal in thuis voel. Met de opleiding senior communicatieadviseur C bij SRM ben ik weer helemaal up to date en kan ik opdrachtgevers met de meest actuele kennis van zaken bijstaan.

Ik ben geboren in Twente maar woon sinds 1984 in 'het Westen'. Na opleiding en werk in Amsterdam, Utrecht en Leiden verhuisde ik in 1996 naar Leiderdorp. Samen met mijn man Martin van Exter heb ik drie kinderen, waarvan nog één thuiswonend. Tennis is mijn sport! Voor tennisclub LTC de Munnik ben ik al jaren vrijwilliger in de commissie Redactie/PR. Een buitenmens, dat ben ik ook. De beste ideeën en mooiste zinnen ontstaan vaak tijdens het uitlaten van de hond:)!