Krachtig in interne communicatie

Sinds april 2015 werk ik freelance mee aan de interne communicatie van De Haagse Hogeschool, specifiek voor het Masterplan Huisvesting en de nieuwe opleiding Social Work. Teksten, interviews én fotografie!

Social Work
Het project Social Work bij De Haagse Hogeschool is een veranderingstraject dat uitmondt in de start van een geheel nieuwe opleiding (van drie naar 1) in 2017. Goede, eerlijke interne communicatie in tekst en beeld is van belang. We maken nieuwsbrieven en hebben een intranetpagina. Ik doe de eindredactie op aangeleverde teksten of schrijf ze zelf, maak interviews met collega’s en lever de foto’s er kant en klaar bij. Men is er blij mee!

Masterplan Huisvesting
Voor de verbouwingen van het Masterplan Huisvesting maak ik geregeld uitgebreide nieuwsbrieven. Door heldere en eerlijke informatie te verstrekken én aandacht te geven aan het menselijke aspect, vergroten we de betrokkenheid en dragen we bij aan een soepel verloop van het proces. Ook hier is mijn flexibele inzet voor zowel tekst als fotografie en regelwerk waardevol en handig voor de opdrachtgever.

This entry was posted in Actueel & Blogs. Bookmark the permalink.